Mobility Management i Öresund

Studenttävling

| 0 kommentarer

Bara 16 dagar kvar till konferensen – men för att inte hålla dig väntande tjuvstartar vi redan den 21 och 22 med ett spännande inslag, en innovations- och idéutvecklingstävling inom Mobility Management! Studenter från alla kunskapsområden kommer att samlas under 24 intensiva timmar för att brainstorma, gnugga geniknölarna för att ta fram morgondagens lösningar till ERA Mobility Management-problem och utmaningar. Tävlingen är en så kallad ”CONCEPT24”, en tävling som anordnas av Lunds universitets Student Innovation Center.

Ta chansen att få svaret på den där utmaningen ni grubblade över runt fikabordet, att inspirera engagerade och kunskapsgiriga studenter i jakten på ett smartare framtida samhälle. Har du en frågeställning som du tror kan passa? Kontakta oss genast så berättar vi mer.

Resultatet av dagen kommer att pressenteras under konferensen och vissa av studenterna kommer vara där för att träffa er. Ni är så klart välkomna till oss den 21 till 22 för att kika hur det går och komma med ännu mer inspiration.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta med *.